Första dagen i Vancouver

Första dagen i Vancouver

 

vancouver

Nu är vi här! Båda är lite trötta efter den långa flygresan men allt gick bra. Idag har vi gått runt i närheten av hotellet och efter det tog vi en promenad till hamnen där vi satte oss och åt en sen lunch. Jag tog lax- och quinoasallad, så gott! Staden är väldigt vacker och jag älskar det faktum att man får se all vacker natur samtidigt som man får ett smak av ett riktigt Vancouver statsliv. Just nu försöker vi hålla oss vakna en/två timmar till så vi kan gå upp rätt tid imorgon. Tror jag ska göra mig en kopp te sålänge 🙂 hejdå


Now we are here! Both a bit tired after the long flight but everything went well. Today we walked around nearby the hotel and after that we took a walk to the harbour where we sat down for a late lunch. I got the salmon and quinoa salad, yum! The city is very beautiful and I love the fact that you see all this beautiful nature the same time as you get taste of a real Vancouver citylife. Right now we are trying to stay awake for one/two hours more so we can wake up the right time tomorrow. Think I will make me a cup of tea while I wait 🙂 bye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *