Nice view

Nice view

 

Idag startade vi dagen med ett besök på hotellets gym. Det var skönt att få röra sig lite och jag älskar att träna innan frukost. Bästa sättet att starta dagen på. Senare åt vi brunch på en restaurang som låg högst upp i ett höghus, Top of Vancouver. Brunchen var sådär men WOW säger jag bara, vilken utsikt. Restaurangen var byggd i en cirkel som roterade under hela sittningen. Vi såg därmed ut över hela Vancouver, så coolt. På eftermiddagen tog vi en promenad längs hamnen och tittade på båtar, alla sjöflygplan och solen som glimtade fram genom molnen. Vi har ännu inga bestämda planer för morgondagen, får se vad vi hittar på för spännande!


We started this day with a visit at the hotel’s fitness center. It felt good to workout a bit and I love to do it before breakfast. Best way to start the day. Later we went to a restaurant located at the top of a tower, called Top of Vancouver. The brunch was not so special but WOW I say, what a view. The restaurant was built in a circle which rotated during the hole brunch. We therefore got the view of all Vancouver, so cool. On the afternoon we took a walk along the harbour, watching boats, all the sea plane and the sun when it glanced through the clouds. Tomorrow we have not anything planned yet, we will se what exciting things we decide to do.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *