Kitsilano beach & Granville Island

Kitsilano beach & Granville Island

 

Vi startade dagen med ett träningspass idag också, det kändes skönt men nu känner jag mig ganska seg i benen. Efter träningen och en go frukost på hotellet tog vi en lång promenad på ungefär en timme bort till Kitsilano strand där vi satte oss ner i sanden för att njuta av lite sol. Denna dag var ganska blåsig så det var inte mycket folk på stranden men solen värmde på bra så vi la oss ner och sola i ungefär två timmar. Vi hade tagit med oss lite frukt och smörgåsar så vi hade en picknick samtidigt som vi tittade på folk som försökte lära sig paddla kajak och vindsurfa i vinden och vågorna. På vägen tillbaka stannade vi på Granville Island, en liten ö mellan stadskärnan och Kitsilano, där det ligger en stor saluhall med mat, hantverk osv. Vi provade två olika rätter från två små matstånd; ett italienskt och ett grekiskt. Det fick bli en pizzabit och en wrap med halloumi, så gott! Vi tittade även på alla fiskmåsar som försökte sno folks mat när dom satte sig ner och åt, läskiga stora fåglar! Imorgon funderar vi på att åka till Capilano vilket är ett ställe i norra Vancouver. Capilano är en park med en stor hängbro mellan träden, så vi får se vem av oss som får höjdskräck först 😉


We started this day with a workout again, so nice but now I feel a bit sore in my legs. After the workout and a nice breakfast at the hotel we took a long walk, about one hour, to Kitsilano beach were we sat down in the sand to enjoy some sun. This day was a bit windy so there was not much people on the beach but the sun was still hot so we laid down for about two hours. We had  taken some fruit and sandwiches with us so we had a bit of a picnic while looking at some people trying to learn kayaking and windsurfing in the wind and waves. On our way back we stopped at Granville Island which is a small island between downtown and Kitsilano where they have a big public market with food, handcraft and so on. We tried out two dishes from two different food corners, one italian and one greek. It ended up with one pizza slice and one wrap with halloumi, so good!! We also watched out from all the gulls who tried to steal food from people who sat down and ate, scary big birds! Tomorrow we are thinking of going to Capilano which is a place located in north Vancouver. Capilano is a park with a large suspension bridge high up in the trees, so we will see which one of us gets fear of heights first. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *