Capilano Suspension Bridge, English bay & pizza night

Capilano Suspension Bridge, English bay & pizza night

 

Capilano Suspension Bridge, en fin skogspark med ett gäng läskigt höga broar. Jag är vanligtvis inte så rädd för höjder men dessa broar upp i träden och framför allt den långa hängbron över floden, ständigt gungande, var faktiskt lite läskigt. Vi kände oss riktigt äventyrliga ända tills vi mötte fler människor som började komma till parken (vi kom dit väldigt tidigt) där flera äldre gick över den stora hängbron utan vidare problem haha. Det var nog vi som var lite fega, men men. Som tur var vande man sig ganska fort och kunde istället njuta av den fantastiska naturen. Vi strosade runt i parken och gick över alla de olika broarna, några var högt uppe i träden och några var fastkilade mot en bergsvägg. Väl tillbaka i downtown tog vi en promenad bort till English bay, en strand på västra sidan av downtown där vi solade oss en liten stund. På eftermiddagen provade vi på hotellets pool och bubbelpool efter ett träningspass, gott! Kvällen avslutades med att vi beställde hem pizza. Vi hittade en mindre pizzeria som låg nära Gastown med så himla god pesto, nog bland de godaste pizzorna jag ätit!


Capilano Suspension Bridge, a nice forest park with a bunch of scary high bridges. I’m usually not so afraid of heights but these bridges in the trees and above all the long suspension bridge across the river, constantly swinging, was actually a little scary. We felt really adventurous until we met more people who started coming to the park (we got there very early) where more elderly people walked over the big suspension bridge without further problems haha. We probably were a little coward, but anyway. Fortunately, we got used to it quite fast and could enjoy the amazing nature instead. We strolled around the park and crossed all the bridges, some were heigh up in the trees and some were stuck to a mountain wall. Once back in downtown we took a walk to English bay, a beach on the west side of downtown where we laid down in the sun for a little while. In the afternoon we tried the hotel’s pool and whirlpool after a workout, nice! The evening ended with ordering pizza. We found a smaller pizzeria near Gastown with such a good pesto, probably among the best pizzas I’ve eaten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *