Shopping & sunset dinner cruise

Shopping & sunset dinner cruise

 

Idag har vi strosat runt på Robson street, huvudgatan i downtown Vancouver, och kikat i några affärer. Vi gjorde även ett stopp i en söt liten chokladaffär och köpte med oss två godsaker. Vi stannade vid en bänk en bit längre bort och njöt av chokladen i solen. Höjdpunkten av dagen var en middagskryssning nu på kvällen utmed Vancouvers kust. Vi hade dessutom turen med oss då det har varit mulet idag men när kryssningen startade sprack molnen upp och vi fick se en vacker solnedgång. Toppendag 🙂


Today we strolled around on Robson Street, the main street in downtown Vancouver, and took som stops into a few shops. We also stopped at a cute little chocolate shop and bought two goodies with us. We stopped at a bench further away where we sat down in the sun and enjoyed the chocolate. The highlight of the day was a dinner cruise now in the evening along the coastline of Vancouver. We also were a bit lucky as it’s been cloudy today but when the cruise started, the clouds broke up and we saw a beautiful sunset. Great day 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *