Vinprovning

Vinprovning

vinprovning

Denna lördag spenderades på fem olika vingårdar i Fraser Valley. Området som vi åkte till ligger ungefär en timmes bilväg utanför Vancouver och hade omkring 15 olika vingårdar i närheten. På de olika vingårdarna som vi besökte fick vi prova såväl rött och vitt som rosé och även ett mousserande. På ena stället stannade vi även och åt lunch bredvid vinrankorna, det var så himla mysigt. Det var molnigt idag men under lunchen kom värmen och vi fick en väldigt varm och ljus dag, nästan lite tropiskt. Vi fick under det sista besöket även guidas genom proceduren kring hur vinet tillverkas och förvaras vilket var väldigt intressant. Slutsatsen kring vin från British Columbia blir att många vin är riktigt goda, över förväntan verkligen.


This Saturday was spent at five different vineyards in Fraser Valley. The area we went to is about an hour drive outside of Vancouver and had about 15 different wineries nearby. At the various vineyards we visited we got to taste both red and white as well as rosé and also a sparkling wine. In one place, we also stopped and ate lunch next to the vines, it was really nice. It was cloudy today, but during the lunch the heat came and we got a very warm and bright day, almost a little tropical. During the last visit we also got a guided tour through the procedure of how the wine is manufactured and stored which was very interesting. The conclusion of British Columbia wine is that many wines are really good, beyond expectations really.

One thought on “Vinprovning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *