Lazy day

Lazy day

Idag tog vi en lång sovmorgon följt av ett träningspass och bad i poolen på hotellet. Vi bestämde oss sedan för att gå genom hamnen bort till en liten strand som ligger i nära Stanley Park, kallad Second beach. Vi hade plockat med oss lite frukt och la oss på stranden ett tag, spanade på tidvattnet, folket och njöt av solen, härligt. På vägen tillbaka till hotellet stannade vi på en restaurang i hamnen. Vi tog några drinkar, delade en riktigt god förrätt med getost, ruccola, tomat och pesto på bröd följt av fisk tacos och en vegetarisk burgare med svamp, mums. Idag ska vi lägga oss tidigt för imorgon ska bli upphämtade på hotellet vid åtta för att åka iväg en heldag till Whistler, spännande 🙂


Today we took a long sleep in morning followed by a workout and also a bath in the pool at the hotel. We then decided to go through the harbor to a small beach, located close to Stanley Park, called Second Beach. We had taken some fruit with us and we laid on the beach for a while, looking at the tide, the people and enjoyed the sun, lovely. On our way back to the hotel we stoped at a restaurant in the harbour. We had some drinks, shared a really tasty starter with goat cheese, ruccola, tomato and pesto on bread followed by fish taco and a vegetarian burger with mushrooms, yum. Today we are going to go to bed early because tomorrow we’ll be picked up at eight to go away for the whole day in Whistler, exciting 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *