Ett sista äventyr innan vi åker hem

Ett sista äventyr innan vi åker hem

vancouver

Som ett sista litet äventyr innan vi tar flyget hem bestämde vi oss för att flyga sjöflygplan och få utsikt över Vancouver. Jag var lite nervös innan då jag trodde att det skulle vara skakigt men vi hade tur med vädret, strålande sol och ingen blåst, så det var inga problem utan snarare en väldigt rolig sak att göra. Underbart att få se Vancouver från ovan, alla långa sträckor som vi promenerat under dagarna såg så himla korta ut haha. Nu ska vi packa färdigt det sista och sedan åker vi hem 🙂


As a last little adventure before flying home, we decided to fly seaplane and get a view of Vancouver. I was a bit nervous before the flight because I thought it would be shaky but we were lucky with the weather, sunshine and no wind, so it was no problem and actually a very fun thing to do. Lovely to see Vancouver from above, all the long stretches we walked over the days looked so short haha. Now we will pack up the last few things and then we’ll go home 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *