Hallonmojito

Hallonmojito

hallonmojito

Igår kväll provade vi att göra en hallonmojito på färska hallon från mina föräldrars trädgård. Det var verkligen supergod och passar utmärkt en solig sommardag!

Recept:

 • 40 ml limejuice
 • 40 ml vit rom
 • 25 ml sockerlag
 • myntablad
 • 10 hallon
 • is
 • sodavatten / sockerdricka

Gör så här: Häll upp limejuice, rom och sockerlag i en shaker. Krama myntablad lätt, mosa hallon och lägg i shaken. Lägg i lite is. Skaka tills shaken blivit immig på utsidan. Ta fram ett glas och lägg i lite extra hallon, is och myntablad. Sila upp i glas, toppa upp med sodavatten eller sockerdricka om man föredrar en lite sötare mojito. Servera 🙂


Last night we tried to make a raspberry mojito with fresh raspberries from my parents’ garden. It was really good and great for a sunny summer day!

Recipe:

 • 40 ml limejuice
 • 40 ml white rum
 • 25 ml sugar syrup
 • mint leaves
 • 10 raspberries
 • ice
 • soda water / sprite

How to make: Pour lime juice, rum and sugar syrup in a shaker. Squeeze mint leaves lightly, crush raspberries and put in the shaker. Put some ice in there. Shake until the shake has become foggy on the outside. Bring a glass and add some extra raspberries, ice and mint leaves. Strain and pour into glass, top up with soda water or sprite depending on how sweet you prefer your mojito. Serve 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *