Tillbakablick på sommaren

Tillbakablick på sommaren

Nu när hösten verkligen kommit. Tända ljus, mörka kvällar, tjocka gosiga halsdukar, fullt med svamp i skogarna, trädens alla löv ändras till magiska färger och te i mängder får mig att uppskatta det fina i hösten. Samtidigt kan jag inte annat än att längta tillbaka till sommarens höjdpunkter vilket jag tänkte dela med mig av i detta inlägg.

Underbara dagar i Frillesås, med god dryck och härligt sällskap. Kan man annat än att njuta? Quesadillas med majsaioli, mums !

Alla mysiga sommarpromenader i skogen tillsammans med mamma. Kantarell-lycka och massa prat, det är vad jag kallar för kvalitetstid !

Du och jag Sandra, min fina syster. En magisk dag i Österlen, besök vid Ales stenar, soligt men oj så blåsigt. En helt underbar dag tillsammans med familjen.

Frosé, mums! Smaskiga drinkar som vi njöt av under varma sommarkvällar!

Magiska Vancouver. En helt underbar resa som jag alltid kommer minnas och som jag längtar tillbaka till. Allt ifrån att se majestätiska valar (en dröm som gått i uppfyllelse), gå på hängbroar genom trädtroppar och cykla genom staden till att besöka vackra vingårdar och flyga sjöflygplan. Allting vi såg och upplevde. Och att få uppleva det tillsammans med dig, det är det bästa av allt.

Ännu en mysiga familjedag, denna gången var det ute i Göteborgs skärgård. En solig och blåsig dag med promenader, bad (för somliga), glass och allmänt mys.

Ja, det var en sammanställning av sommarens fina minnen. Sommaren, du är allt bra omtyckt du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *