Glubbel – med Prosecco och Blossa Trestjärnig silver

Glubbel – med Prosecco och Blossa Trestjärnig silver

glubbel

Vi var ju bara tvungna att prova…glubbel! Har sett på bland annat Facebook att många har provat på att dricka denna spännande blandning. Vi testade med prosecco och Blossa Trestjärnig Silver och jag måste säga att det var verkligen över förväntan! Lagom smak av glögg så man fick den där juliga känslan samtidigt som det kändes lite extra festligt med bubbel i glaset,.  En väldigt god drink faktiskt, en riktig juldrink. Kan tänka mig att den kan vara god att servera som fördrink innan julmiddagen.

Recept på glubbel:

För ett glas

  • 2 cl glögg
  • 6 cl prosecco
  • apelsinskal att dekorera med

 

3 thoughts on “Glubbel – med Prosecco och Blossa Trestjärnig silver

    1. Hej Maria. Nej detta är inget jag kommit överens över med henne så tack så mycket för att du sa något. Håller med dig om att det är tråkigt när folk tar ens bilder utan att fråga/nämna att det är en lånad bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *