Dan före dan före dopparedan

Dan före dan före dopparedan

dan före dan före dopparedan

Nu är det äntligen dan före dan före dopparedan och en veckas semester är här, så otroligt skönt. Första delen av veckan är redan uppbokad med massa julfirande med nära och kära på olika håll, ska bli väldigt trevligt. Idag är de sista julklapparna inslagna och ligger under granen. Vår gran, himla tjusig men oj så stor. Den såg inte alls lika stor ut när vi var och handlade den på IKEA förra veckan som när vi tog in den i vår lägenhet. Väldigt fin är det dock och nu önskar jag nästan att jag tagit in den tidigare då jag hade velat hinna se den några fler dagar innan vi ska åka iväg till familjerna. Den 26 är det dock jul hemma hos oss och vi valde därmed att ta in granen något senare, just för att säkerställa en icke-barrande gran under julmiddagen här. Jag och Hugo inleder nu julhelgen med bubbel, löjromstoast och torskrygg. Vi ska dessutom ha vår egna jul idag och därmed öppna paket, spännande !

dan före dan före dopparedan

dan före dan före dopparedan

dan före dan före dopparedan

Här kommer en bild på vårt tjusiga lilla pepparkakshuset som vi fixade iordning för någon vecka sedan. Vi använda faktiskt färdig pepparkaksdeg och dessutom en färdig mall som jag fick av min syster förra julen då jag lyckligtvis fick en paketkalender. Mallen kommer från Lagerhaus och den hittar ni här. Var himla smidigt att ha en färdig mall, rekommenderas 🙂

Tänkte även dela med mig av vår underbara snabbvisit till Stockholm förra helgen. Hugo hade nämligen bokat två biljetter till The Show of Christmas på Globen vilket vi såg fram emot väldigt mycket. Vi hade önskat att gå på någon julshow eller luciafirande med vackra julsånger i Göteborg men då vi var ute i sista minuten var allt fullbokat och vi valde att ta en mysig helg i Stockholm istället. Väl på Globen gottade vi till det i loungen där vi satt och drack bubbel och käkade lite småplock, mums. Det lustiga var att vi efter halva showen insåg att det inte kommer sjungas några jullåtar alls, nej tydligen var det en helt vanlig musikshow. Vi blev något förvånade men hade en väldigt mysig helg i vilket fall! Dagen efter besökte vi Gamla stan där det hölls en liten julmarknad, tog lite glögg och strosade en stund innan vi begav oss hemåt igen.

dan före dan före dopparedan
Vackert vinterlandskap på vägen till Stockholm

dan före dan före dopparedan

dan före dan före dopparedan

dan före dan före dopparedan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *