Grön smoothie

Grön smoothie

grön smoothie

God förmiddag! Nu är julen slut och om några dagar inleder vi ett nytt år, spännande! Både jag och Hugo har ledigt nu i mellandagarna och vi passade på att ta en lång sovmorgon idag. Till frukost provade jag att göra en grön smoothie i vår nya mixer som vi fick i julklapp och den fungerade perfekt! Kändes gott med en fräsch smoothie efter all julmat och julgodis som man nu i efterhand inte vill se på ett år igen haha! Här kommer receptet på den:

Recept på grön smoothie:

Till 2 stora alternativt 2 små smoothies

  • 1 avokado
  • 40 g fryst spenat
  • 2 bananer
  • 2 dl mandelmjölk
  • 2 dl vatten
  • 1 apelsin
  • chia/linfrön som garnering

Gör så här: Skala apelsinen och dela den samt banan och avokado i mindre bitar. Häll i apelsin, avokado, spenat och banan tillsammans vatten och mandelmjölk i mixern och mixa. Häll upp i glas och garnera med chia- och linfrön.

grön smoothie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *