Summering av 2017

Summering av 2017

Skål för det nya året! Imorgon är det 2018, rätt galet. Känns som sista tiden har flugit förbi och nu är vi här, sista dagen i december 2017. Och hur har året varit? Höjdpunkter? Tuffare stunder? Roliga ögonblick? Jo året har nog bjudit på det mesta men för att sammanfatta har jag haft ett väldigt bra år, främst tack vare alla nära och kära som stöttar, uppmuntrar och glädjer mig dagligen. Men också för att jag hittat mig själv lite mer, vågat utöka mina intressen och hittat en självsäkerhet som tidigare legat mer gömd. Jag är dessutom väldigt nöjd med min tillvaro, mitt jobb, skolan (som nu ä n t l i g e n närmar sig sitt slut), mitt hem och livet i allmänhet.

Vad har jag för planer under 2018 då? Jag ska ta förskollärarexamen, bli moster till en efterlängtad grabb, jag och min andra hälft ska inom kort dra iväg på en resa till värmen, en fotokurs ligger och väntar på mig i mars och andra roligheter som redan börjar planeras, känns spännande. Mina förhoppningar för 2018 är att jag ska få möjlighet att se många nya ställen, resa, utvecklas i fotografering, finna mängder av stunder att umgås med mina älskade och framför allt göra mer av det som jag gillar och tycker om. Tiden är för kort för att lägga tid och kraft på saker som är onödiga/som jag inte kan rå för och jag hoppas att jag under 2018 värderar min tid och fokuserar på det som är givande för mig. För att trivas, göra roliga saker och fylla dagarna med energi är väl trots allt det viktigaste, eller?

Bjuder på ett gäng bilder från året som gott och säger härmed Gott nytt år !

2017

Inleder med en bild som summerar ett utvecklat intresse under året som gott, fotografering. Oj va det är kul och framför allt så uppskattar jag möjligheten att föreviga minnen på bild.

Under den tidiga våren bjöds det på många promenader.

2017 har varit ett år som bjudit på mängder av mysiga frukostar tillsammans med min stjärna. Scones och smoothie är ju klara favoriter.

I maj under allt skrivande av c-uppsatsen fick jag turen att åka med pappa på en Londonresa, himla trevligt att få umgås bara jag och han, det är inte ofta ! Vi åkte kanalbåt till Camden Town, var på musikal; Les miserables och strosade runt i regnet, härligt ! 🙂

En vårdag med Filip och Emelie, promenad, skratt och grillade halloumiburgare.

Underbar solig sommarpromenad med älskade mamma. Finner det väldigt roligt när båda gillar att fota då vi kan hjälpas åt och ge varandra tips.

Malmöhäng, tacos och promenad i parken 🙂

En midsommar med familjen, god mat, gott sällskap och roliga lekar.

Skogspromenader, svampjakt och svamplycka. En och en annan kantarellmacka och bubbel har det fått bli.

En resa till Vancouver i juli, troligen årets höjdpunkt. Underbar resa och underbart minne.

Året har även bjudit på två bröllop, trevligt. Detta på Thorskog slott.

Sommar i Gunnilse, poolhäng och drinkar.

Middagar, mer vegetariskt och massa nya recept, så roligt att prova, smaka och hitta nytt.

Mer sommarbilder, en spontanfika av mor och far, en fantastisk födelsedag, en solig lunch på Linnéterassen, våfflor och annat gott i Frillesås 🙂

Vrångö och Ales stenar, dagar med familjen är ju bland de bästa

Hösten kom det blev ett gäng härliga höstpromenader, i skog och vid havet. Te, ljus och allmänt mys är givet under höstens mörka kvällar.

Vinter och julfirande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *