Phi Phi Lee – härlig utflyktsdag!

Phi Phi Lee – härlig utflyktsdag!

phi phi lee

Igår hade vi bokat upp oss på en utflykt till phi phi lee, en otroligt vacker grannö till den ön vi bor på nu. Vi spenderade fyra timmar runt ön, åkte long-tail, badade, utforskade och snorklade. Fanns massor med fina fiskar att se, till och med en liten haj! Hjälp! Trots en mindre skräckupplevelse (haha det var bara en liten minihaj men jag har ju världens skräck för hajar så blev lite påmind) så hade vi en superbra förmiddag. Idag är planen att gotta oss runt hotellområdet, bada i havet och kanske promenera bort längs stranden igen och utforska lite mer. Imorgon åker vi vidare till Lanta vilket också ska bli spännande samtidigt som det känns tråkigt att lämna denna magiska plats.

phi phi lee

 

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

phi phi lee

2 thoughts on “Phi Phi Lee – härlig utflyktsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *