Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta

Nu har vi kommit till Koh Lanta och hunnit spana omkring i vårt nya område. Återigen ett härligt hotellområde, fin långgrund strand, massa mumsiga restaurangstället och ännu mer vacker natur. Igår blev det strandhäng följt av en magisk strandpromenad till solnedgången och en kväll i Saladan, ett ställe med mumsiga restauranger och annat skoj precis vid piren. Min kära kollega som har varit här i många år visade oss runt och vi fick en annan bild av området. Vi åt en riktigt god middag med makrill i tamarinsås och drack drinkar, härligt! Idag blir det mer strandhäng och kommande dagar består av thailändsk matlagningskurs, en tur till en närliggande ö kallad Koh rok. Där ska det finnas massa varaner och vattnet runt omkring ska vara vackert att snorkla i. I övrigt blir det mer strandhäng, bad och allmänt mys.

Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta

Koh LantaKoh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta
Ny kompis vi hittade vid receptionen idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *