Koh Rok

Koh Rok

Igår var vi ute på en utflykt till Koh Rok, två mindre öar en timmes väg med speedboat från Koh Lanta. Här fick vi snorkla på tre olika ställen och det var helt otroligt. Aldrig varit med om en så vacker plats att snorkla på. Det var vackra fiskar vart man än vände sig om, helt klart turkost vatten och vi hittade till och med massa Nemo-fiskar, så himla söta! Efter snorkling gick vi iland på den större ön för en god lunch och sedan promenerade vi i den vita stranden, doppade fötterna i havet, spanade på erimitkräftor och varaner! Så fräcka! Sedan blev det att gå ombord på båten igen för ett sista stopp med snorkling innan vi åkte tillbaka och blev avlämnade på stranden vid vårt hotell. På kvällen bytte vi dessutom upp oss till en liten villa precis vid stranden då vi tyckte att vi skulle lyxa till det lite extra de två sista dagarna. Vi satt på verandan hela kvällen, åt god mat, lyssnade på alla ljud från alla djur och hade det riktigt mysigt.

One thought on “Koh Rok

  1. Wow vilka härliga bilder, fantastiskt fina👌🏻 Ni har verkligen en kanonsemester. Njut av sista dagarna så ses vi snart i kylan❄️😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *