Strandhäng och thailändsk matlagningskurs

Strandhäng och thailändsk matlagningskurs

Dagarna går så fort när man är på semester. Alldeles för fort om jag får säga det… Nu påbörjar vi sista dagen här men tänkte dela med mig av vad som hänt de senaste dagarna. En del strandhäng har det blivit, mycket bad. Vi har spanat på krabbor som bokstavligt talat det kryllar om på stranden här vid vårt hotell. På kvällen har vi bland annat promenerat på stranden längs solnedgången, hittat något gott matställe. Så underbar känsla att sitta och äta middag med sand mellan tårna, stjärnklar himmel och god mat.

En eftermiddag åkte vi iväg på en thailändsk matlagningskurs och det var verkligen över förväntan. Riktigt roligt, väldigt gott och kul att lära sig att laga riktig thailändsk mat. Nu lär det bli mer thailändsk mat hemma sedan 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *