Påskhelgen

Påskhelgen

Förra helgen var det påsk, oj vad tiden går fort och nu är vi redan inne i april. De sista dagarna har det varit vårkänslor i luften, fåglarna har kvittrat och solen har strålat, äntligen! Kan ju bara hoppas innerligt att våren är här för att stanna. Tillbaka till påsk. Jag har insett att påsk är en rätt så trevlig högtid. Långhelg med god mat, härligt sällskap och inte alls den stressen och hetsen som brukar infinna sig kring jul. Påsken brukar dessutom ha fint väder och även i år hade vi som sagt tur med det. Vi inledde påskhelgen med en härlig middag hemma hos oss. Långfredagen åkte vi till Hugos föräldrar, promenerade, tog en magisk fika uppe på deras balkong (som inte var färdig men det fungerade bra ändå), åt massa god mat och spelade spel som resulterade i massa skratt. Dagen efter fortsatte vi påskfirandet hemma hos mina föräldrar tillsammans med min syster, mormor, morfar och en del av släkten, så mysigt. Vi startade firandet ute i solen på altanen, med vitt vin, tapas och glass vilket var höjdpunkten på dagen, så himla mysigt. Sedan var det mumsig middag, quiz och smaskig efterrätt innan vi somnade gott och avslutade påskhelgen med en dunderfrukost dagen efter. Delar med mig av ett gäng bilder från min helg. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *